Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rusk

Ena dagen
rester av en sommar som inte ville
släppa taget

Solen, värmen
den spegelblanka fjärden
bara för en vecka sedan

Den andra dagen
står hösten för dörren
regn, blåst
virvlande löv

De sista resterna
av en sommar skakas av




Fri vers av AA VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-18 00:26



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
fina rader
om saknade
av värme
nu det väntas
en tid med sprakande
färger
med glimmer i natur
2013-09-18

  Jeflea Norma, Diana. VIP
vacker lyrik:
"De sista resterna
av en sommar skakas av"
,
men på freda-lördag -söndag
du ska se blir en strålande sommar i repris.
Stockholm och i hela landet tror jag...
2013-09-18
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP