Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att flytta runt....

Insåg i somras
att jag har rötter
starka sådana
en härlig insikt
en grund

Den stad som jag
en gång levde i
som präglade mig
håller på att försvinna bort
i ett töcken

Det finns inga band kvar där
jag var bara gäst
under flera år

Idag har jag nya band




Fri vers av AA VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-18 01:48



Bookmark and Share


  Filosofen2
De platser vi växer upp på förändras.
Minnen störs av nuet
det fina är att insikt växer med konkreta mål
2013-09-21

  Sofhia Wirström
nya band
kan va nyttiga
fina rader
insiktsfulla rader
2013-09-18
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP