Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2013


Din skugga





du gick alltid nära din skugga

isolerad och tyst

när orkestern spelade

drog du dig undan

för att inte fångas av musiken

du kunde ha dansat



självföraktet drev dig bort

inåt

lämnade världen bortom dig

förenades med dig själv

blev ett

med din skugga




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-18 13:26



Bookmark and Share


  Nina.H
Starkt och berörande skrivet!

2013-09-18

  Angel of love
Berörande..
2013-09-18

  KYREUS of Sweden
jag har mött "dom"
IRL
i mitt arbete som präst.
2013-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP