Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

textpaus

textpaus

kommer

som en gäspning

en harkling

kanske

en dvala

och av okänd varaktighet


tack för support, ni poeter


man kan läsa mig vidare

på blogg

"Röst från Passionien"

om man vill

Love

Ingmar




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-18 21:14



Bookmark and Share


    Melona
Åh, nej... Men fan. Jag fattar. Puss och kärlek!
2013-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP