Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanker och sånt...


Natten.

Är nattens mörker dagens sorg?
Är månens ljus ett ögas blick?
Är en stjärnas fall en himmelsk tår?

Fäll inga stjärnor, min himmel.
Låt månen lysa över dig, tills mörkret blir till ljus.




Fri vers av Vitalis
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-19 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vitalis
Vitalis