Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2013


Glaaki






lyfter sakta

ur din kropp

spränger

separerar

i tid-rummets skiljelinje

blekt ljus

för dig till

Elysia

de modiga omger dig

håller dig

fast

du är

fast

de äldre känner dig

drömmen tystnar sakta

något blir liggande

invid din säng

ett gammalt brev

vittnar om döda drömmar

en unken doft

Glaaki








Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-19 20:21



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
raw
2013-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP