Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bygget

Det börjar spricka
i fasaden
den fasta grunden
håller på att rämna

Det som omsorgsfullt
byggts upp
skakar betänkligt

Väggarna faller
en och en

Det som förorsakade
skakningarna
var bygget av ett
affärscentrum

Varor erbjuds.
vid invigningen
till extrapriser

Människorna irrar omkring
med fyllda plånböcker
och är sysselsatta med att välja

Allt säljs till mördande reklam




Fri vers av AA VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-20 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP