Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst vittne

Klyv mitt hjärta, du som såg min själ
Bevittna min själlösa sorg
Hur himlen brinner

Lämna mig icke
inte här, som ett tyst vittne

Ge mina drömmar förtröstan igen
du behöver inte älska mig




Fri vers (Fri form) av nadja maria
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-20 00:57



Bookmark and Share


  aol
verkligen en starkoch så berrande text
2013-11-13

    ej medlem längre
Dramatiskt vacker...
2013-09-20
  > Nästa text
< Föregående

nadja maria
nadja maria