Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blott denna drömmens andetag finns till


Inte längre smyger sig önskningarna in.

Inte längre betraktar jag det jag en gång såg.

Förr, då viljan i mig hade en röst

låg svaren dolda för mig.

Men med svaret upplöstes min själ

såsom ett döende höstlöv.


Vari skall denna existens finna mening

då dess ursprung är förlorad.

Detta heliga uppdrag som mänskligheten söker.

Denna längtan av att skönja vår moder, vår fader

i jordens ärrade yta och

bland stjärnornas oändliga tal.




Fri vers (Fri form) av nadja maria
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-13 02:04



Bookmark and Share


  aol
stark berörande poesi, gillas,
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

nadja maria
nadja maria