Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen


förflutenhetens landskap




Mot kvällen dalar skuggorna

stenen rest av de som dött

ristade tecken

runor

tusenårig röst talar

lyssna

landskapet sluter sig

inom oss

målar förflutenheten sina landskap




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-20 09:52



Bookmark and Share


    Amisan
Arketyper, då och nu, utom och inom oss. Det ryms så mycket i din poesi!
2013-09-20

  Nina.H
Målande beskrivet.. mycket bra!!
2013-09-20

  Angel of love
Så väldigt vackert beskrivet.
2013-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP