Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt om Jesus


Det finns en vän

Det finns en vän som lyssnar
Det finns en vän som ser
Det finns en vän som tröstar
Som hör oss när vi ber

Den vännen är vår broder
Den vännen är Guds son
Han dog för oss på korset
Tog synderna härifrån

Det finns en vän som lyssnar
Det finns en vän som ser
Det finns en vän som tröstar
Som hör oss när vi ber




Fri vers av kristen_elisabet
Läst 912 gånger
Publicerad 2006-03-08 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kristen_elisabet
kristen_elisabet