Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt om att vila i Gud, skriven på Livskraft, på uppdrag av Hanna B, min kristna pratperson som ville att ja skulle skriva en glad dikt.


Kärleksvilan

I stressens kalla hetta får jag vila i Guds famn.
Det är ingen vanlig vila, det är en kärleksvila!
För Gud är alltigenom kärlek!
Där kan jag lämna bördor, där kan jag ha mitt bo!
Där finns det inga faror, där lever jag i tro!
Där är Den Helige Anden starkt närvarande hos mig! Där finns det ingen rädsla, där lever jag i ro!




Fri vers av kristen_elisabet
Läst 621 gånger
Publicerad 2006-03-08 20:18



Bookmark and Share


  DanSan
Ja välsignelse över dig, Detta är kärleken framför alla!!!
Att komma där inför honom *JK* och bara finnas!!!
Mycket bra och avskalat personligt!!!
2006-03-08
  > Nästa text
< Föregående

kristen_elisabet
kristen_elisabet