Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte säker på kategori men ja tror den här kan funka: Liv/Död. skrev den i början på en rosperiod! gillar rosor!


Rosen i natten

Jag hittade en ros inatt, den låg helt ensam på en sten.
Den var så vacker, den gav ett ljus, från en ensam flicka i natten.
Men varför ligger den rosen där?
Var den menad att hittas av mig?
Det är en gåva från en okänd.
Rosen har små droppar av silver, små droppar av obeskrivlig smärta.
Vid rosen ligger ett brev, i brevet ligger ett guldblad.
Men någon avsändare finns inte.
Det är rosen från en okänd.




Fri vers av kristen_elisabet
Läst 549 gånger
Publicerad 2006-03-19 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kristen_elisabet
kristen_elisabet