Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om vad Jesus gjorde i mitt o de andra ungdomarnas liv på Livskraft Mitt i Uppsala-förbönsskolan


Vingar

De vingar som jag tappat gav Du tillbaks igen!
När jag inte kunde flyga, gav Du kraft till mina ben!
Kraft att kunna springa bort från ondskans värld!
Kraft att kunna vandra i Din segerhär.
När allting var som mörkast, när skuld och skam var störst,
fyllde Du min bägare, släckte all min törst.
Skam och skuld tog Du på Dig!
Förlåtelse, ro och frid, Du gav i kärlek till mig!




Fri vers av kristen_elisabet
Läst 499 gånger
Publicerad 2006-04-20 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kristen_elisabet
kristen_elisabet