Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm

 

Jag låter tankarna fara

till himlens 

förunderligaste land

 

Där mellan

stjärnorna skimrar

en förtrollande sagoskatt

 

Magiska drömmar

utströdda av någons

vackra hand

 

De glittrar

som skönaste diamanter

i denna sammetsnatt

  

Jag vill gärna

plocka några

men jag vet

att jag inte får

 

De är till någon annan

 

Kanske till en ängel

med glänsande hår




Bunden vers av Fem hjärtan VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-20 23:15



Bookmark and Share


  Nina.H
Ljuva och silkeslena är dina fina rader..
drömma måste man göra.. Strålande
vackert!!
2013-09-23

    ej medlem längre
ännu en jättefin text från din mjuka hand..
2013-09-22

  anits VIP
Mycket vackert skrivet
2013-09-22

    ordoman
Underbar text
2013-09-21

  Lars Hedlin
Fina vackra drömmar som berör!
2013-09-21

  Angel of love
Ljuvliga drömmar..
2013-09-21

  Yrre VIP
Å tycker om! men jag hoppas att du tog någon enstaka och gömde i hjärtat!
2013-09-21

  stig wikman
VACKERT
AGNETA.

love that.

KRAM Å APPLÅD.
2013-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP