Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2013


Samtala






du sa att det tar en stund

innan röken verkar

att vi kunde prata under tiden

få allt utklarat

det skrämde mig

fick mig att stappla bakåt

in i dimman

kröp färger från en morgondag

och lärarinnan tatuerade guldstjärnor och misslyckanden

på barns självkänsla

genom den beslöjade natten såg jag

allt blev med en gång

klart




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-21 10:15



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
och lärarinnan tatuerade guldstjärnor och misslyckanden


_______________________________!!!!!
2013-09-28

    glasa VIP
"kröp färger från en morgondag"

den meningen
får mig att stanna helt stilla

både mättar och nektarberusar
hela
dikten
blev så viktig

att den lever sitt eget
om insikt
och
helt fri
igenom tid
2013-09-21

  KYREUS of Sweden
Sagans scener
2013-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP