Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2013


Formell kompetens






det har pågått länge nu

har lärt mig ungefär hur man gör

när man lever

har inte ambitionen att förstå

eller kunna

allt

det har gått hyfsat bra hittills

men det höjs röster

man måste certifiera och legitimera

allt

alla

erfarenhet är ingen garanti

men det har gått hyfsat så här långt

alla falska leenden

bekräftar

jag saknar formell kompetens

att vara människa




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-09-22 17:58



Bookmark and Share


  Nina.H
Önskar att livet inte ska vara så
formellt.. men i viss mån är det så..
det är nästan oundvikligt!
Bra skrivet om detta!!
2013-09-23

  Palett
En mycket bra text !
2013-09-22

    Prickig
En bra text. Gav mig något att läsa det här.
2013-09-22

  Minkki VIP
bra text, idag borde man väl vara klonad för att duga...
2013-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP