Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Passionen jag hade förr, att skriva.


Where is the fire


Vart tog elden som en gång fanns
här i min själ, som var så levande

Elden som fick mig
att bara flöt ut genom mina fingrar
Så som mina vingar, en gång spred sig

Alla dessa ord som flöt
Alla dessa texterna jag skrev flera gånger
Om dan

Elden har slocknat vid
Nyåren då jag slutade
Med min dåvarande lycka


Vilken väg finns det för att
finna tillbaka elden som en gång
brann i mig


Vilken väg
Vilken väg finns det
Utan att jag väljer fel




Fri vers av invisibleangel_
Läst 390 gånger
Publicerad 2006-03-08 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

invisibleangel_
invisibleangel_