Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag

Apelsin juice. På frukost bord,
jag tror inte att jag vill prata idag.

Stesolid piller i slitenburk, inte någonting hjälper idag.

Höstlövs utsmyckad trottoar , mina skor blev försmå idag.

Glittrande ögon, så blå,
det gör mig inte glad idag ändå.

En möjligheternas vändande framtid,
min hunger orkar inte möta eller se idag, jag andas instängt och så får det förbli.

Vänner presenterar ni er för till mig,
jag skjuter undan er, idag, tänker att ni passar inte mig,
jag är inte er sort , inte idag.

Leende munnar, jag vänder bort mitt huvud,
surhet passar mig som månen på natthimlen idag.

Jag lever i allrahögsta grad,
idag.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-22 22:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra bra..Stilla intensiv starkt!
2013-09-23

  Tess74
Starkt och utelämnande. Gillart!
2013-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann