Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett förlåt

"Jag önskar",
tänkte hon ...

"att det gick att klippa bort
ett avsnitt ur vår livsfilm,
det som blev fel mellan oss."

"Men",
tänkte hon vidare ...

"det går ju inte,
så nu väntar jag bara på
att Du ska ta emot
mitt djupt menade förlåt.

Jag kommer att ta emot ditt."




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-23 07:52



Bookmark and Share


  Angel of love
Så himla fin, en tår rinner ner för min kind..
2013-10-01

  Gunnel Eriksson VIP
Vackra och djupt kända tankar.
2013-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP