Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett minne.


Zebra


Jag älskade ordet
Zebra, zebra, zebra

För deras ränder
För boken Zebraflickan

Vackra ränder,
svarta eller röda



Då dyker det upp ett minne
hemma hos fosterfamiljen i Stockholm

Det kom alltid en liten Sofia på besök
och hon frågade alltid

Vart är zebran
Vart är zebran

När nu jag inte längre bor kvar där
Kommer hon alltid att minnas sin zebra
som mig

Jag, en zebra




Fri vers av invisibleangel_
Läst 462 gånger
Publicerad 2006-03-08 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

invisibleangel_
invisibleangel_