Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2013


genom din skugga




du lämnades med en känsla av tomhet

den kvällen

då höstens färger

drogs genom dig

förtärde

dig

lämnade dig

kvar

höstlöven syntes allt tydligare

genom din trasiga skugga

åldrades

du

ensam






Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-09-23 18:19



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
då höstens färger

drogs genom dig
________________+++++

höstlöven syntes allt tydligare

genom din trasiga skugga

_____________________+++++
2013-09-28

  SatansSon VIP
den här känner man igen sig i. bra text.
2013-09-25

  Angel of love
Med en sorgsen ton...
2013-09-23

  Palett
Mycket vemod i denna text !
2013-09-23

  ResenärGenomLivet VIP
Kylig, som höstvinden...som även den berör...
2013-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP