Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När natten faller på

När natten faller in
söker sig mörkret till oss.
Natten är kylig.

Täcket är varmt.
Kudden känns kölig

Och morgon dagen
känns långt borta.

Men ändå så nära.
Jag sluter mina ögon
och försöker sova.

Men jag kan inte...




Fri vers av ulpa
Läst 355 gånger
Publicerad 2006-03-08 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulpa