Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt tankar

Längtan
efter närhet
beröring
bli berörd
är livets mening

Liksom känslan
av att ha blivit sedd
som människa




Fri vers av AA VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-24 00:48



Bookmark and Share


  Filosofen2
Annars blir man totalt ensam å liknar vatten
2013-09-24

  M M Mannheim VIP
Så sant skrivet. Många har liksom jag sökt svaret efter meningen med livet och så kommer du med svaret!
2013-09-24
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP