Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var...

Du var varm som en sol
så fort jag såg dig kom värmen
och om jag snudda vid dig

Varje gång brändes jag
Du berörde mig med så mycket

När du log sken solen för mig
så fort jag såg dig kom värmen
och om jag snudda vid dig

Varje gång du var i närheten
brändes jag...




Fri vers av ulpa
Läst 328 gånger
Publicerad 2006-03-08 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulpa