Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läste idag

Läste idag
att Socialdemokraterna saknar
en berättelse
som fångar

En berättelse om framtiden
visioner
något människor kan tro på
som inkluderar

Ta avstamp i historien
den förpliktigar
men fastna inte i den

Samhället
ser annorlunda ut idag

Något består dock
orden som är lika giltiga än idag

Frihet, jämlikhet, sammanhållning, gemenskap
allas lika värde för att nämna några

Dessa begrepp måste ständigt erövras
och ges en innebörd




Fri vers av AA VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-26 00:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vissa ord kommer alltid att finnas med...fint skrivet...
2013-09-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärda ord! Håller helt med dig.
2013-09-26

  M M Mannheim VIP
Heter inte SAP SD i vanligt tal?
2013-09-26
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP