Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2013


Frostlänt





hastigt och oprovocerat

frosten lägrade björnbärsris

och kovall

färgen från fallna äpplen

morgonens smälta

tunna röda blinkningar

och livet

höll andan




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-26 08:02



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
färgen från fallna äpplen



_______________+++++
2013-09-28

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig känsla i orden...mycket fint...
2013-09-26

  SatansSon VIP
tog dig som skrivarvän meddetsammna.
2013-09-26

  Palett
Stämningsfullt, målande !
2013-09-26

    ej medlem längre

dessa vackra rader
fångade min morgonstund av värme

2013-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP