Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten!

 

När man kommer tillbaka till verkligheten

kanske känslorna blir till små explosioner




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 275 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-09-26 09:38



Bookmark and Share


  Nasrin
sanna ord! det är känslorna som föder våra handlande.
2013-09-27

  anits VIP
Så fint skrivet,man kan alltid höppas
2013-09-27

  Carina Bendix
Ja, så kan det vara. Bra skrivet med några få ord. Stor innebörd.
2013-09-26

  Ordregnspoeten
Fin fantasi som är väl uttryckt i ord. Kanske är det så enkelt som att skriva ett par rader i en dikt om man har tur.
2013-09-26

  Linda CH VIP
Hoppas så! Härlig text.
2013-09-26

  Rozsi.kovacs

fint formulerat jag man kan ju alltid hoppas Lars
2013-09-26

  Tess74
hihi ja kanske..den här var fin
2013-09-26

  Ljusletaren
Wow så fint du fick till orden/kram
2013-09-26

    ej medlem längre
Ja..så vackert, härligt!
Tack!
2013-09-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det som finns i
känseln finns
ju också alltid
med i ränseln
så sant dess
toner kan bli
eruptioner...
2013-09-26

    ej medlem längre

Just så ... fint ...
2013-09-26

  bumerang
Ja, den subtila utstrålningen
2013-09-26

    ej medlem längre
Verkligheten/i sig själv. Indeed.
2013-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin