Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lycka


Lyckofjäril

en lyckofjäril

sätter sig på någons axel

till den som har tid att vänta




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-26 12:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint! :-)
2013-09-26

  Eliza-69
Vacker
2013-09-26
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP