Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter begravningen


Det går inte att diskutera med döden

Det spelar ingen roll vad du säger

Döden får alltid sista ordet.




Övriga genrer av Lars Svedin VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-27 19:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Rozsi.kovacs
2013-10-09

  Rozsi.kovacs

Inget är mer sannare men döden är inte slut station även om döden
tar vår fysiska kropp så fortsätter själen att tala
2013-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP