Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tåg 2

Ser landskapen
susa förbi genom fönstret
ser en jordbruksbygd i förfall

Orter som tåget passerar
ger ett ödsligt intryck
för inte så länge sedan liv
nu i dödsryckningar
sökande efter en ny identitet

En landskapsbild i förändring
ett land i förändring
post jordbrukssamhälle
post industisamhälle




Fri vers av AA VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-27 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP