Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm inte

Inse
att bakom
vår moderna yta
har funnits fattigdom och armod
den tiden ligger inte så långt bort

En väsentlig del av vår nutida medelklass
har gjort resan
om man rispar bakom fasaden

Arbetarrörelsen lade grunden
och gjorde språnget möjligt
glöm inte det




Fri vers av AA VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-28 00:36



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Tänker tanken, vad har engagemanget ersatts med? Vad gör alla dessa människor nu istället, vart riktar de sin uppmärksamhet? Ja... hur lever vi?
2013-09-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Visst är det så! Det sorgliga är att man idag inte riktigt känner igen Arbetarrörelsen.
2013-09-28
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP