Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten!!!

kan man begära så mycket mer
än ensamhet?!
kan man begära för mycket ensamhet?!
av din min att tyda och din ständiga närvaro
Är ensamheten verkligen långt härifrån.

Sitter bakom mig,
ser dig i min ögonvrå
och känner din andedräkt tätt inpå
Stilla mina sinnen
kan det verkligen gå...?

manipulerande
mer irriterande

manipulerande, irriterande och frustrerande ensamhet
trycker på, knackar och vill ut...




Fri vers av Malin Johansson
Läst 339 gånger
Publicerad 2004-08-18 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.