Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The seeker!

Felt something to day

Dreamt a dream

An essence of a soul

A seeker just like me

 

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 164 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-29 11:33



Bookmark and Share


  agneta pichler
Ibland förlorar man
- utan att känna till..

2 dagar utan poeter
och mycket har hänt ;)


2013-09-30

  Carina Bendix
Vackert.
2013-09-29

  Sofhia Wirström
fina
varma rader

2013-09-29

  Federico Romano
Man söker ibland utan att finna, i bland finner man utan att veta..
2013-09-29

  bumerang
Själar får vila
- hos varandra.
Nåbar, öppen
formbar essens.
2013-09-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Sökare möts
ihop det stöts
bara att hoppas
att ögonblicket
i minnet både
slöts och göts...
2013-09-29

  Angel of love
Sammanflätat vackert.
2013-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin