Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just a human!

Mind blowing senses

Wishing for the best

I will not hurt the ones I love

Dont want to harm enyone

I am not perfect

Whoever is?




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 305 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-09-29 15:42



Bookmark and Share


  agneta pichler
god morgonläsning
2013-09-30

  Carina Bendix
Sanningens ord..
2013-09-29

  Maiah VIP
mycket riktigt...fint diktat om mänsklighet med svagheter och styrkor...
2013-09-29

  Fem hjärtan VIP
Så sant detta...
2013-09-29

    ADI Nehlin
fina ord
2013-09-29

  Rozsi.kovacs

Mycke fina sanna ord du sprider just nu på denna jord
2013-09-29

  M M Mannheim VIP
Ja ingen är perfekt inte den som blir blockerad eller den som blockerar.
2013-09-29

    ej medlem längre
Normal or perfect...we´re all have some defect..
Denyiing fact
and blow away the truth
It´s nothing but..
not telling..
the truth..
Z*
2013-09-29

    ej medlem längre
Varma fina ord.
2013-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin