Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Platsannonsen

Mitt namn är Draken Abnorm Bastard!

Jag söker jobb i Riksdagen, där skulle jag passa perfekt. Jag är överlag ointresserad av andra människors lidanden och känslor, om det inte gynnar mig själv förstås. Jag är en sådan som fullständigt skiter i hur det går för min omgivning.  Därför anser jag att statsministerposten skulle passa mig som hand i handsken!

Jag fattar ståndpunkt och sedan fattar jag inget mer! Till syvende och sist är det den stora tysta massan som gagnar mig bäst! Och skulle någon våga sticka upp, ska jag sakta men säkert lagstifta bort all uppror! Jag är brutal och har en samvetslös karaktär. Jag är även bra på att manipulera min omgivning om det skulle behövas!

Det enda jag tänker på är att roffa åt mig så mycket jag kan. Mina specialiteter jag kan erbjuda är skumraskaffärer, kränkningar, mygel, slaveri och god kontakt med äldrevården, ingen har klagat hittills! Jag kör mer än gärna över mina medmänniskor för att nå mina mål.

Just nu bor jag på hemlig ort med 10 andra blodtörstiga parasiter där vi sysslar med privatiseringar i syfte att tjäna snabba pengar. Jag har ett mixat förflutet, där jag bl a. jobbat som inkasserare, fladdermus, skattefifflare, piraya, slavdrivare och vampyr. Jag använder även biståndsmedel för att finansiera min egen lön. 
Mitt motto: Det finns alltid någon som är värre än mig.

Tacksam för svar snarast, annars jävlar....

Mvh Draken B.

Adress:
I en garderob
på Skelettvägen 2013
i Regeringsbyggnaden




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Connie
Läst 328 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-29 18:15



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Tack för den här. Jag sitter här och ler vilket jag inte gjort när jag läst boken om det sovande folket som vår statsminister skrivit. Om han bara visste hur många som är sömnlösa på grund av hans politik.
2013-11-14

  Magica VIP
Mycket bra! Stämmer väl idag med dagens högerstyre. (Kunde inte säga något konstruktivt, men ville kommentera iaf.)
2013-10-03

  Carina Bendix
Hahahaha, vilken härlig och uppfriskande text! I en garderob på skelettvägen..hahaha ;)
2013-09-29

    ej medlem längre
Haha, det var verkligen träffande. Precis som skapad för att bli statsminister. I allra högsta grad önskvärd.
2013-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie