Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku (sol)

 

andas in hög luft

flyttar solstolen ofta

efter värmens plats

 

 

(c) tk.




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 344 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-29 19:57



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Kort och vilsamt i solen!

2013-11-03

  Gunnel Eriksson VIP
Härligt och lite overkligt.
2013-09-30

  Lars Hedlin
VACKERT!
2013-09-30

  petter rost
Oj - oj, oj!
2013-09-29
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra