Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara vara

Samhällskroppen rör sig
i en evig rörelse
det som var en sanning igår
är inte giltigt idag

Organisationer
som var byggda
för ett visst ändamål
måste ständigt förändras

I detta korsdrag
av sanningar och osanningar
av ständigt förändrade förutsättningar
måste människorna
förhålla sig
för att överleva

Då är det skönt med tystnad
och en kopp kaffe i midnattsmörkret
och bara vara




Fri vers av AA VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-30 01:03



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant som du skriver! Ständiga omorganisationer, som kanske inte förbättrar egentligen. Utan bara görs för sakens skull. Tanklösa regelförändringar.
2013-09-30
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP