Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vävandemor i ögonvind





flocken
lyfter



trädens skuggor

in i ljuskaskader





blixtar viner
mantlar
smäller


böljande
fyllda
segel

leder färden




åsktrumman dånar

bergets öga dånar

marker
vibrerar
fotsteg





väktaren
bidar
stilla





träden virvlar gyllenguld

skator strör
pärlor
vita
svarta

in i skogshavs famn




spindelmor
väver nätet


med

gryningsdroppar
inlagda



tima

tima



låga i hennes hand

natt och dag
nycklar

klinga



tjärblomster
minnas
älvdansen
runt tjärnen


vita ekrar runt hennes öga






ögonvinden

sveper med mjuka rörelser




vid
bäckens drömmande
pilfingrar





han spänner bågen
hon kupar händer


duvvinge
vit


bär henne budet




hon dricker
ur
källans

timahymn



ögonvinden
målar med mjuka penslar



allt det

myrtenstjärnan
viskade




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 431 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-30 11:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En bra text förmedlad med känsla!
2013-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser