Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frostängssol





solblad
i frostäng



astrar
strålar ekerhjul




rosenbladens
nuskira

andas
spröda toner




gräsets diamanthav
klarnar


i det sol strör
dagtima


in i händer



näri



gråmulnat
ansikte


fårat i skönhet




sluter varsamt
handen runt liljans stängel



stöder
den höstlika
livstonen



vari


gråmulnat ansikte är
mästarens skådande blick


ögonen
rör vid
himlaspannet

stjärnor regnar in




sol
rör vid
molnfolks färder


blåvingad är dagens
skepnad




hon sträcker fingrar
in i trädens


vajande grenkorgar




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 381 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-30 12:55



Bookmark and Share


  firefire
vackert gestaltat poem av dig..älskar dina ord och hur du gör dem än vackrare!
2013-10-01

    Birgersdotter VIP
Sprött och vackert
2013-09-30

  Lars Hedlin
VAckra ord i själslig svepning ;)
2013-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser