Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2013


invanda mönster





Jag gick längs

kantarellernas hattar

skälvde till

varje gång jag satte mitt avtryck

i mossan

låg

minnen av en tid som gått

före mig

bara mörkgrå ryggtavlor

sjunker längre och längre in

i dimman

i en glänta skällde en råbock

reagerade

maskinernas oljespill blev kvar

kletiga spår

av dagars skövlande

lätta att följa

att upprepa

bara fortsätta att gå

längs spåren

svårare att försvara

svara

vem vill jag vara?




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-09-30 13:28



Bookmark and Share


  Nina.H
Fint skrivet om våra invanda spår och
mönster, nog kan man behöva stanna
till ibland och tänka efter..
2013-10-01

  Palett
Av slentrian väljer vi nog det trygga invanda, även om att bryta mönstret skulle tillföra insikt.
2013-09-30

  Rozsi.kovacs

vilken bra text du bjuder på bryta det invanda mönster gör att vi nu
kan titta ut i ett nytt fönster
2013-09-30

  SatansSon VIP
mitt ideal är människosonen i fullbordan
2013-09-30

  Emelie Skoog
Väldigt fin text! Beskriver ganska exakt känslan av att man tenderar att välja samma vägar trots motstånd tidigare. Applåd!
2013-09-30

  Angel of love
Ja inte lätt att vika av och välja nya vägar.
Fin text.
2013-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP