Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aska




rosentårarna är källan
i mitt bröst



mina händer

är lagda
i eld




kvarnstenar är
planeters rörelse





skriften
smulad


i formens
vidd




vidbränner
fäster ej brödet




duken är fläckad


skruden
är trådar
slitna



med bordet
matades elden



mina händer
är

aska




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 415 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-30 14:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark text som berör det inre!
2013-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser