Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Defekt

Snöflingor kysser mina kinder,
bara för att smälta,
en efter en.
som sekunderna rusar,
förbi mig.

hjärtslag tunnas sakta ut,
illusionen tycks försvinna,
och bara jag är som förut.

Snöflingor kysser mina läppar,
bara för att smälta,
en efter en,
vintertäcket tvinar bort,
blottar mig.

armar, ben, mage - så defekta,
en spegelbild får fötter
flyr till tanken det perfekta;

Att sväva fram som vinden,
ställer sig bredvid,
reser sig på tå.
Gör inte fotspår i snön,
det ända som du vill,
och slutligen ska nå.




Fri vers av Bittersweet__
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-30 14:36



Bookmark and Share


  Emelie Skoog
Lyrik med mörkt, vackert innehåll och fantastisk struktur. Väldigt fint!
2013-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Bittersweet__
Bittersweet__