Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

det var så mycket
jag ville säga,
men framförallt
- Ord -
jag aldrig sa.

när jag vågade inse
vad du betyder,
var du
- Förlorad -
till någon annan.

fortfarande,
när jag sitter
bredvid dig,
när du rör
vid mig,
är det fortfarande
- så många Ord -,
jag aldrig kan uttala.




Fri vers (Fri form) av Bittersweet__
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-07-28 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bittersweet__
Bittersweet__