Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Densiteten av solljus

Det faller över mig,
likt en mantel över mina axlar;

Solljuset,
tyngre än både bly och guld
i mina händer och i mitt sinne.

Allting ska bli vackrare i ljuset
men min värld faller samman,
i den glittrande omvärlden
kan jag inte hemlighålla det längre.

Densiteten av mina tankar.




Fri vers (Fri form) av Bittersweet__
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-07-28 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bittersweet__
Bittersweet__