Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demonernas Dans

Raska steg
över frusen sjö,
vingklippta änglar
i orörd snö.

Ensamma skuggor
följer i trans,
likt mörka slöjor
demonernas dans.

Djävulens feer
till ondskans musik,
skapar ett kaos
av våldsamma skrik.

Genom porten
till helvetets rike,
där marorna styr
utan dess like.

Fridfulla måne
kontraster finns kvar,
av det blod
du tvingades ta.

(mars 2006)




Fri vers av Bittersweet__
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-30 20:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du fångar mörkret..
Applåder !
2013-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Bittersweet__
Bittersweet__