Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Meditation "Bortom det Bortom"


Konsten att dö

Jag lyssnade på tystnaden
men den var fylld av ljud.
Jag tog en paus i stället
och blev min egen gud.

Det hände bortom fjällen
som vilar tungt mot synranden
en sommardag med fjädermoln
och fåglars sång och flykt.

Det kom en vindil norrifrån
fast allt var likväl tryggt
i tystnaden jag byggt.


Ja, allt var likväl tryggt
i stillheten




Bunden vers (Rim) av Algotezza VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-01 07:58



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Harmoniskt och vackert.
2013-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP