Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/veritatum....


O R I E N T E R I N G .




















I helgen skall jag ut


och orientera.




Slutstationen,


målgången,

är mitt sannaste jag.










Jag tänker jogga sakta


och söka varenda kontroll,


har förstått det är


många stoppställen.




Som kompass har jag tänkt mig


ta med ett förstoringsglas,


allt skall ske mycket noggrant.




Ingen möda skall få bli frånsmiten.




Nu är det dags för


årets moraliska svettkur;


en gång om året minst

vill jag försöka

se och återse

mitt ärligaste - jag




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-01 09:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En målsättning som jag kan sympatisera med... och följa efter i... men glöm inte att njuta av allt vackert som du passerar på vägen mellan kontrollerna.
2013-10-01
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden