Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till alla älskade själar!

Känner livet fylla mig med värme

Tar vara på av varje sekund

Visst finns det nedgångar och gråa stunder

Men jag älskar livet trots allt

Styrka är att stå kvar när det ser som mest grått ut

För det är då det vänder till det bättre

Tar mina fel och brister och går stark vidare i lärdom

Kärleken till livet familjen och alla fina vänner är viktigast

Tack för att ni berikar mitt liv <3

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 197 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-10-01 09:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint, så värmande.
2013-10-02

  anits VIP
Underbar poesi
2013-10-01

  Carina Bendix
Väldigt fint skrivet! Tack själv! :)
2013-10-01

  Fem hjärtan VIP
Underbar och djup denna text....Du har fångat just det...Det viktigaste...!
2013-10-01

    ADI Nehlin
fint skaldat
2013-10-01

  ResenärGenomLivet VIP
Varmt och mycket fint skrivet...tack själv...
2013-10-01

    ej medlem längre
Starka och varma flödar dina ord...tack själv för att du berikar oss.
2013-10-01

  ~LillMarlene Landen~
värme och innerlighet sprider
ograderad glädje!
2013-10-01

  Tess74
Väldigt bra och hoppfullt!
2013-10-01

  Eliza-69
tjusigt vackert till nära o kära o livet <3
2013-10-01

    ej medlem längre
Åh så fint skaldat!
Sund o klar i budskapet!
Med ny styrka
och nytt hopp!
Härligt!
Tack!
2013-10-01

  Angel of love
Hoppfull fin text.
2013-10-01

  Rise Little One
Värmande känslor...
2013-10-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det gäller att
hitta det i livet
som glatt kan kvittra
det andra kan lika
gärna kvitta!
2013-10-01

    ej medlem längre
Precis så som man ska se på livet, är glad som har dig i vårt liv. puss fint skrivet
2013-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin