Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hitta mig!

 

Jag vandrar ensam och slarvig kastar mina steg i luften
Och går vilsen i skogen

Förhoppningsvis!
Någon kommer att hitta mig

Levande!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2013-10-01 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP